Kunstuitleen Hans Langbroek

Bij de Kunstuitleen Hans Langbroek kunt u tegen een geringe vergoeding gedurende drie maanden of langer een schilderij van mijn hand thuis hebben hangen. Na drie maanden kunt u het omruilen voor een ander schilderij of hetzelfde nog drie maanden langer lenen. Het werkt op die manier als een bibliotheek. U bent flexibel en zit nergens aan vast. U kunt bijvoorbeeld uitproberen of een bepaald schilderij bij u of uw huis past.

U heeft de keus uit honderd schilderijen, die hier onder worden getoond.

Zit er iets bij dat u zou willen lenen, neemt u dan contact op met mij via hanslangbroek@gmail.com; dan hoort u hoe u het schilderij bij u thuis krijgt en de verdere informatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te lenen:
  1. u kunt een schilderij huren tegen maandelijks 1,5% van de kostprijs, dat is bijv. bij een schilderij van € 500 > €7,50 per maand, €22,50 per kwartaal.
  2. u kunt ook kiezen voor de combinatie huren en sparen. Dan betaalt u maandelijks 3% van de kostprijs, bijv. bij een schilderij van €500 > €15 per maand (1% huur €5, 2% sparen €10), €45 per kwartaal ( 15+30)
Eenmalig betaalt u een intredetarief van €12,50

Van het gespaarde bedrag kunt u te zijner tijd een schilderij aankopen, bijvoorbeeld het gehuurde schilderij of een willekeurig ander schilderij uit de Kunstuitleencollectie. Degenen die lid zijn van de Kunstuitleen krijgen bij aankoop 10% korting op de verkoopprijs.

Kunstuitleen

Klik op een afbeelding om deze te vergroten