Gastenboek

Tim de Brouwer op 1 Oktober 2015

Welkom op de website van Hans Langbroek.

Als u wilt dan kunt u feedback geven door het gebruik van onderstaand formulier. Dit zal voor iedere bezoeker van deze website zichtbaar zijn.
Als u dit op een andere manier wilt doen of een andere vraag heeft dan kunt u een email adres vinden op de contact pagina.

Tim de Brouwer, beheerder van deze website.

Wim v.d. Linden op 28 Oktober 2015

Kort heb ik even naar de werken van Hans, die ik hoofdzakelijk ken als huisarts en mede 'straatgenoot, gekeken. Onze ontmoeting tijdens de Kunst Tiendaagse in Bergen was heel bijzonder. Hans, ik ga je heel veelzijdige werk vaker en langer bekijken.
Hartelijke groet,
Wim
Bergen

Els Knaap op 23 September 2016

Lieve Hans, wat boeiend om meer werk van je te zien, behalve de tekeningen tijdens onze geweldige tekenweek op Terschelling.Een mooi beeld van je ontwikkeling en je bijzondere kleurgebruik. Complimenten!
Ik wens je nog heel veel schilderplezier, en succes met je werk.
Naar aanleiding van ons gesprek: Behoorlijk Professioneel!
Lieve groet - Els
www.de-indruk.com

Beties Jordans op 18 Mei 2017

Hans wat een prachtige nieuwe website hebben jullie zo gecreëerd heel mooi en duidelijk allemaal. Fijn dat je even op je gemak naar jou prachtige schilderijen en beelden mag kijken.
Warme groetjes,
Beties

Burghard Grüneberg op 9 Maart 2018

Beste Hans,wat heb je een interessante site. Het chronologische overzicht van jouw schilderijen is indrukwekkend.Van de recente beeldhouwwerken vond ik vooral "Salome" van Carrara marmer erg mooi.
Burghard